WAT WE DOEN

Beleid in control helpt publieke organisaties om hun maatschappelijk toegevoegde waarde duurzaam te verbeteren.

Met onze aanpak helpen we publieke organisaties inzicht te kijken in welke beleidsmaatregelen werken, welke niet, waarom dit zo is  werkt, wat niet, waarom dit zo is om vervolgens naar deze inzichten te handelen.

Hiervoor maken we gebruik van wetenschappelijke kennis en praktische inzichten en ervaring. Op deze manier bieden we geïnformeerde en praktische oplossingen. Zodat de maatschappelijk toegevoegde waarde wordt vergroot en je kan sturen op publieke waarde creatie. Op deze manier worden publieke middelen doeltreffend en doelmatig besteed.

Interim Dienstverlening

Uw organisatie kunnen we vanuit een interim positie verder helpen met het organiseren en uitvoeren van beleidscontrol en programmasturing. Dit kan vanuit uiteenlopende rollen zoals: strategisch (financieel) adviseur, beleids- of programmacontroller of opgavemanager.

Beleidsleren, onderzoek en advies

Het uitvoeren van evaluaties, doorlichtingen, benchmarks helpt uw inzicht te vergroten in de effectiviteit, doelmatigheid en doeltreffendheid van beleid. Wij helpen met het faciliteren en stimuleren van beleidsleren door middel van onderzoek, zoals evaluaties, verkenningen, monitors en impactanalyses. Hierbij kijken we niet alleen naar technisch leren, maar ook naar institutioneel leren.

Ontwikkeling

Een leven lang leren en ontwikkelen, grenzen verleggen en het maximale uit jezelf halen. Dat staat bij ons voorop, ook voor al onze stakeholders. Wij kunnen u op verschillende manieren helpen. Van workshops tot een opmaat gemaakt opleidingsprogramma.